• Uniunea Europeana
  • Guvernul României
  • Instrumente Structurale

  • Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”

„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”
Proiect: Sistem Medical Informatic Integrat

Proiect cofinaţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională. Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro. Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Acesta este website-ul oficial al Sanatoriului de Pneumofiziologie Brad.

Drepturile de autor asupra întregului conţinut al acestui website sunt proprietatea Sanatoriului de Pneumofiziologie Brad.

Condiţiile de utilizare se referă exclusiv la website-ul http://www.smii-brad.ro

Dacă nu sunteti de acord cu condiţiile de utilizare de către dumneavoastra a website-ului şi a datelor cu caracter personal de către Sanatoriul de Pneumofiziologie Brad, va rugam sa nu mai utilizati acest website !

  • Conţinutul site-ului http://www.smii-brad.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând dar nelimitându-se la forma electronica fără permisiunea anterioară scrisă a Sanatoriului de Pneumofiziologie Brad. Materialele publicate şi conţinutul http://www.smii-brad.ro pot fi utilizate în scop personal, fiind interzisă comercializarea acestora.
  • Sanatoriul de Pneumofiziologie Brad nu este responsabil pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizată a informaţiilor de pe http://www.smii-brad.ro. Sanatoriul de Pneumofiziologie Brad îşi rezervă dreptul de a face modificări în materialele şi conţinutul http://www.smii-brad.ro în funcţie de schimbările ce au loc cu privire la evenimentele şi serviciile furnizate.
  • Sanatoriul de Pneumofiziologie Brad nu este responsabil de costurile şi/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informaţiilor din http://www.smii-brad.ro.
  • Sanatoriul de Pneumofiziologie Brad nu este responsabil pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfuncţionalităţi de orice fel ale http://www.smii-brad.ro.
  • Sanatoriul de Pneumofiziologie Brad nu îşi asumă responsabilitatea pentru veridicitatea infomaţiilor furnizate de terţe părţi pe http://www.smii-brad.ro
  • Sanatoriul de Pneumofiziologie Brad îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment conţinutul şi structura website-ului.
Termeni şi Condiţii
web counter